Nå kan mc-drømmen endelig bli virkelig med et mc-lån!

Har du alltid sett for deg at du på et eller annet tidspunkt skal kjøre Norge på langs mens du kjenner luft under vingene? Denne drømmen kan bli virkelighet ved at du søker om et mc-lån. Et mc-lån kan vanligvis brukes til å kjøpe motorsykkel, moped eller ATV, og som oftest til både brukte og nye kjøretøy innenfor denne kategorien.

Når man tar opp et mc-lån får banken sin sikkerhet i form av pant i kjøretøyet. Dette betyr at denne vil bli tvangssolgt hvis noe skulle føre til du ikke betjener lånet ditt. Når banken har sikkerhet, vil også renten bli lavere. Rente, nedbetalingstid og krav om egenkapital vil variere fra bank til bank. Noen aktører tilbyr hundre prosent finansiering, andre krever at man stiller med en del av beløpet i egenkapital. Den nominelle renten vil derfor også variere, avhengig av om man har egenkapital eller ikke. Vanligvis ligger den på et sted mellom 4,75 til 6,15 prosent, men man må huske på at det er den effektive renten som gjelder. Det er dette beløpet man faktisk betaler, inkludert termin-, tinglysnings- og oppstartgebyrer, og dette beløpet kan variere veldig fra bank til bank.

Sammenlign lån og finn det beste mc-lånet for akkurat deg!

Et mc-lån kan du kjapt, trygt og enkelt søke om på nett. Ved hjelp av et elektronisk søknadsskjema mottar banken søknaden din med det samme, og hvis alt er i orden med denne og kredittsjekken godkjennes av banken, vil du ofte få innvilget søknaden din på dagen. Det lønner seg absolutt å søke om et mc-lån hos flere banker samtidig. Da vil du nemlig kunne få gode tilbud fra flere hold, og finne det absolutt beste mc-lånet for akkurat deg basert på din personlige økonomi. Selv om det kanskje frister å kjøpe den nyeste og flotteste motorsykkelen, er det kanskje ikke det lureste sett ut fra hva du faktisk har råd til. Så det lønner seg å ta en kikk på din egen økonomi og gjøre deg opp noen tanker om hvilket terminbeløp, altså månedlig avdrag, som passer deg og hvor lang nedbetalingstid som lønner seg. En lånekalkulator vil kunne hjelpe deg med å gi deg et omtrentlig svar på dette. Søk om mc-lån i dag, så kan du kanskje cruise gjennom Norge allerede neste uke. Det beste mc-lånet finner du ved å sammenligne bankenes tilbud på nettet!